• Edwin http://fruitbomen 29 Oct 2014, 16:30u

  Tot nu toe heb ik 2 bestellingen gedaan bij jullie fruittuin.com en de klantvriendelijkheid was erg goed en de tijd was er om uitleg te geven hoe het er aan toe gaat. De kwaliteit is boven verwachting en veel beter als die je vaak bij de tuincentra ziet. mijn eerste bestelling was eind Augustus en enkele fruitbomen lopen nu al uit (eind oktober) Ik zal dan ook zeker nog meer bij jullie bestellen en kan het iedereen aanbevelen om bij deze firma fruittuin.com uw gezondheid te kopen

 • Erwin 27 Sep 2014, 12:08u

  Na eerst uitvoerig advies van een meneer aan de telefoon en later nog van een mevrouw per mail hebben wij gisteren onze diverse fruitbomen, fruitstruiken en bessenstruiken gehad. Wat meteen opviel was hoe professioneel alles verpakt was. Het was allemaal zo goed verpakt dat we wel even bezig waren om alles uit te pakken. Toen dat eenmaal gebeurd was zagen wij meteen het verschil met de treurige kwaliteit die wij normaalgesproken bij de grote winkelbedrijven zien staan. Ook verbaasde wij ons hoe groot alles al was. De bomen waren al keurig teruggesnoeid en de rest zag er erg goed uit. Omdat wij al geen verzendkosten hoefde te betalen hadden wij niet verwacht ook nog eens het kadootje te krijgen dus bij deze hartelijk bedankt voor de mooie honingbesstruik. Wij zijn gisterenavond meteen alles in de grond gaan zetten. Nogmaals dank voor de goede service.

 • Marlena 13 Aug 2014, 12:54u

  Vandaag zijn de vier fruitbomen bezorgd, wat zijn ze al mooi. We gaan ze langs onze oprit plaatsen, zal vast mooi staan. Hartelijk dank voor de honingbes, een dankbare attentie.

 • ankie degenkamp 09 Aug 2014, 09:22u

  De bestelling gisteren ontvangen zeer verrast over de mooie grote bomen en struiken, de verpakking was excellent en bedankt voor de honingbes, we bestellen zeker nog meer bij jullie, groet ankie en jos.

 • ruud http://www.labalade.nl 19 May 2014, 12:25u

  Bij jullie een mispel en een kweepeer besteld en meegenomen naar onze camping in Frankrijk.Zeer mooie bomen geworden bordevol schitterende bloesem dus ook veel fruit.Zeer tevreden dus en gaan meer bestellen!

 • J.Bösel 14 May 2014, 11:56u

  De kwaliteit van de bomen en stuiken is super.
  Ik heb hier nu voor de tweede maal een bestelling gedaan en
  ervaren dat de kwaliteit van de bomen en stuiken super is.

 • Stijn 10 May 2014, 19:40u

  Bedankt voor de info tijdens de tuindagen in Beervelde.
  Ik kom zeker eens naar de kwekerij.
  Groeten

 • oliver 13 Apr 2014, 14:12u

  dank u voor de bomen ze staan leuk in bloei

 • ingrid claassen 08 Mar 2014, 20:40u

  Heel mooi materiaal, ben er hartstikke blij mee.

 • Elly 20 Dec 2013, 21:30u

  Eerste helft van een fruithaag appels/peren/pruimen geplant: mooi plantmateriaal!!

 • Peter Weda 18 Dec 2013, 18:06u

  Deze week bomen en struiken gekocht voor de aanleg van een houtwal met " wilde vruchten" . Prima geholpen erg vriendelijk, erg Twents !!

 • Ilse http://www.stadsoogstharderwijk.nl 07 Dec 2013, 19:38u

  Vandaag de halfstamboomgaard geplant (38), nog een paar jaar wachten op het fruit, maar we verheugen ons nu al op de appels,peren, kersen,pruimen, mispels en stoofperen. Bedankt voor het meedenken bij de keuze en de goede service.

 • Bennie Arendsen 05 Nov 2013, 16:08u

  Wij hebben de fruittuin bezocht ven enkele leistruikbomengekocht.
  Het betreft een appel, peer en pruim.
  Op deskundige wijze hebben we uitleg gehad.
  De prijs is mij erg meegevallen.
  Ik kom hier zeker nog een keer terug.

 • Petra Jonkhout 28 Sep 2013, 20:12u

  http://youtu.be/QYEkQlhtKAc Hier zie je jullie Alkmene appelboompje overladen met gezonde mooie appels, moest de takken wel stutten, hahaha, maar ze zitten vol sap, fris zoetzuur inderdaad en geen enkele aantasting, hmmm heerlijk! Ga zo door!

 • Dirk Emmerich 20 Sep 2013, 16:35u

  Heb voor 7 jaar williams peren geplant ,heb nu dit jaar al 1500kg geoogst.
  De dickste peer woog 422gr.

  ook de perziken wassenberger
  waren goed voor 1200kg.

  Dit wordt lekkere destillate
  van peren en perziken

  Dus top boomen.

  ik zou altijd bij fam. ter Huurne bestellen.

  Dirk

 • De Smet Eric 10 Sep 2013, 18:16u

  Professionele hulp zowel langs email als langs telefoon want als leek niet evident om fruitbomen te kiezen want er is zoveel keuze.
  Deskundig verpakt zeer mooie sterke fruitbomen daar mogen anderen een voorbeeld aan nemen.
  Zeer snelle levering gisteren avond verzonden en deze middag keurig in België geleverd.
  In één woord jullie zijn top.

 • daniel 02 Sep 2013, 00:26u

  Ben een nieuwe klant uit België.
  Op zondagavond twee weken geleden een bestelling geplaatst van bloembollen, aardebeien en bessen.
  Twee dagen later kreeg ik reeds de bevestiging dat de goederen onderweg waren en woensdagmiddag werden ze geleverd !Van een snelle service gesproken ! De hele levering was prima in orde, mooie gewortelde aardbeien die fris uit de doos kwamen; 10 mooie bessenstruiken en 2 gojibessen die professioneel verpakt waren zodat er geen enkele plant beschadigd was !
  Verder vind ik het aanbod ook heel goed - sommige rassen van bessen en aardbeien zijn hier in België moeilijk te vinden ! Het webshop keurmerk hebben deze mensen dubbel en dik verdiend!

 • Fleur 31 Aug 2013, 20:36u

  Als ik bij de bramen de omschrijvingen aanklik reageert het niet

 • Joke Verheijen 28 Aug 2013, 10:12u

  Een goed half jaar geleden een lading fruitstruiken en een amandelboom bij jullie gekocht. Alles is prima aangeslagen en de eerste vruchten hebben we al kunnen plukken. Binnenkort maak ik plek voor 2 of 3 fruitboompjes en dan kom ik zeker weer bij jullie terug.

 • nelie van der wind 21 Aug 2013, 11:35u

  het verzenden van mijn mail gaat niet vlekkeloos, vandaar even hier de mededeling dat het bestelde kersenboompje in prima staat is aangekomen. Was echt heel goed verpakt, mijn complimenten en dank. Vriendelijke groet

 • Paul Keeris 16 Jul 2013, 14:23u

  De bomen snel en in goede staat ontvangen. Staan net 2 weken in de volle grond en slaan nu al goed aan. Alle lof voor Fruittuin.

 • Jan van Gompel 27 Jun 2013, 09:41u

  De bestelde planten zijn vrij snel en goed ingepakt, heelhuids afgeleverd. Lof voor deze firma. Zien er als kweek schitterend uit.

  MVG Jan van Gompel

 • frans bluemers 27 Apr 2013, 19:18u

  vanmorgen een lei pruimenboom gekocht .ik werd geholpen door een erg vriendelijke dame die mij goede uitleg gaf en alle tijd had ik zal jullie aanbevelen bij mijn vrienden en bekenden
  vr gr Frans Bluemers

  Ruurlo

 • leo vleugels frankrijk 21 Apr 2013, 20:25u

  beste fruittuin, hartelijk dank voor de goeie service; ondertussen zijn de planten op hun eindbestemming geplaatst.
  het was een hele klus maar het resultaat loont de moeite;
  zéér mooi plantgoed; echt TOP

 • NONNY KAARTZEE 19 Apr 2013, 20:19u

  export u ook bloembollen en fruitbomen naar Zuid Africa

 • ina 15 Mar 2013, 21:23u

  ha fruittuin,
  pakket prima verpakt ontvangen. Slim zeg, een bamboe stokje in ieder doosje wat de plantjes op zn plek houdt als die onverhoopt op zn kop zal staan.
  bedankt, ina

 • Pauline Dijs 11 Mar 2013, 21:40u

  Ik heb nu voor de 4e keer planten bij je besteld. Je hebt weer mooie planten geleverd, goed verpakt. Communicatie verloopt altijd goed. Voorlopig ben ik voorzien, maar bedankt zover.

 • Fam. Meijlof 07 Mar 2013, 19:15u

  Beste fam. ter Huurne, Wij willen jullie bedanken voor het vakkundig advies en snelle en goede aflevering van de fruitbomen en struiken.Wij zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
  met vriendelijke groeten,
  fam. Meijlof

 • Jan Vissers 03 Mar 2013, 09:21u

  Langs deze weg wil ik Fruittuin.com bedanken voor de prima kwaliteit van hun planten, en het verzorgd transport. Reeds 5 jaar bestel ik regelmatig bij Fruittuin.com, en dit met de grootste voldoening.

 • Jacques Guthman 25 Feb 2013, 21:27u

  Wat is er beter dan eerlijke mond op mond reclame? Ik moest helaas veel verhuizen. Houd van fruitbomen/planten. Koop al wat jaren bij Fruittuin. Leveren prima kwaliteit en als afgesproken. Prima, hebben echt bestaansrecht!