• Linda Dennis-Mas 25 Mar 2018, 11:15u

  Ik heb zojuist 4 bessenstruiken besteld, 2 jaar geleden appelbomen besteld, doen het super dus we gaan er nog meer bestellen!!

 • Acki 01 Feb 2018, 13:02u

  Gestern eine weitere Lieferung erhalten. Ich muss nochmal die Qualität der gelieferten Apfelbäume loben! Bei ihnen stimmt einfach alles: Preise, Auswahl, Qualität und Lieferung.

 • Landgoed de Wildert http://www.landgoeddewildert.nl 25 Jan 2018, 11:44u

  Fijn bedrijf. We hebben afgelopen week een aantal fruitboompjes besteld. Snel geleverd, mooie boompjes met naamkaartjes. Duidelijke site met goede tips. En....dank voor de fijne ruil (u begrijpt wel wat we bedoelen). Dus een aanrader !!! Rob en Joyce de Vries landgoed de Wildert

 • Martijn Aalbrecht 19 Jan 2018, 21:10u

  Afgelopen week onderstammetjes en entmateriaal opgehaald. Alles was super netjes gelabeld. Geweldig dat jullie ook materiaal verkopen zodat je zelf kan enten!

 • Acki 30 Dec 2017, 16:39u

  Vielen Dank für die prompte Lieferung! Zwei Bäumchen in fantastischer Qualität. Ich werde sie garantiert weiter empfehlen.

 • Marja 27 Jul 2017, 09:28u

  Ik heb 4 pruimenboompjes en een josta struikje besteld,ze zijn vlot geleverd en zagen er perfect uit! Nu is het verder aan mij om ze groot te krijgen. Bedankt!

 • Margriet Stuivenberg-Meekes 30 Dec 2016, 17:06u

  Ik ben op zoek naar een ouderwets stoofperen ras, ik heb hem laatst geproefd maar men kende hem onder de naam knolpeer of steenpeer, is deze U bekend en waar kan ik die evt kopen

 • Katja en Ton 21 Feb 2016, 11:27u

  Gisteren de entcursus gevolgd! Leuk! Lekker! Leerzaam!

 • Ruud van Leeuwen 21 Nov 2015, 05:36u

  Ik heb met veel interesse genoten van de informatieve en mooie website.

 • Alexander Schulkowsky 17 Nov 2015, 14:56u

  Hallo liebes Team!
  Ich habe jetzt schon 13 verschiedene Obstbäume usw. bestellt. Alle in einer super Qualität. Die ersten 7 habe ich letztes Jahr verpflanzt und sind toll angewachsen. Alle hatten bereits einen super Pflanzschnitt! Weiter so!

 • N.G. Beishuizen 18 Oct 2015, 09:36u

  Heb maar een kleine bloementuin, in 2014 een paar pakketten lelies gekocht, deze hebben uitbundig gebloeid echt een aanrader voor de tuinliefhebber, moeten wel veel compost hebben voor een uitbundige bloei, schitterend!

 • E J van Olst 08 Oct 2015, 20:20u

  06-10-2015 5 bosbesstruiken besteld, op website fruittuin.com
  8-10 2015 ontvangen met DPD
  Keurig verpakt en zeer goed contact met e-mail verkeer o.a
  bevestiging, advies over bemesting e.d. dat het verstuurd is en een bericht wanneer welk uur bezorgen.
  Geweldig !!!! de struiken zagen er mooi uit, gelijk in de grond gezet volgens advies, bedankt
  ik kan het iedere moestuin / tuinliefhebber aanraden.
  Zeer professioneel aanpak voor groot en klein.

 • D.Emmerich 26 Sep 2015, 09:56u

  Voor 8jaar perenbomen gekocht williams en conferencebomen dit jaar 2000kg peren geoogst voor onze williams-schnaps.Die bomen zijn en aanrader voor iedereen hobbyspecialist.gr Dirk de Hobbyperenkweker

 • Arjan 09 Sep 2015, 21:07u

  Aardbeien planten rood en wit en frambozenstruik besteld. Snel geleverd en slaan goed aan. Rode aardbeien stekjes zaten niet in kweekpotjes, maar nu in volle grond gepoot gaan ze harder dan de witte die in wel kweekpotje geleverd zijn. Top

 • A. Klaassen 25 Aug 2015, 15:46u

  Aardbeien planten bij jullie besteld.prima planten en supersnel geleverd.

 • d ten hof 02 Aug 2015, 17:29u

  half juli div fruitbomen voor t eerst besteld en binnen 1 week bezorgd, kwaliteit en begeleiding super

 • Thomas Peeters 27 May 2015, 20:42u

  Beste,

  Eerste keer een bestelling van bessenstruiken online via jullie webwinkel: SUPER !!!

  Fantastische kwaliteit struiken (15 stuks, zwarte bes, bosbes, stekelbezen en rode bes), allemaal zeer degelijk verpakt geleverd. Formaat was groter dan op de website omschreven was en alle wortels hadden voldoende grond die voldoende vochtig was.

  Alle potten zaten bovendien nogmaals in plastic samen verpakt en dit alles nogmaals in een kartonnen overdoos. Knap werk van de inpakker.

  Factuur en plantadvies kwamen per mail toe; erg handig. Je order kan je ook volgen via track-and trace indien gewenst.

  Dit is mijn eerste maar niet laatste bestelling. Veel beter dan de rommel in de tuincentra in onze omgeving.


  Echt prachtig plantgoed, echt fenomenaal gewoon. Ik geloofde het eerst zelf niet, maar 't is dus superkwaliteit hé.

  Thomas Peeters
  (Schiplaken, BE)

 • Jeannette van Eck 23 Apr 2015, 09:52u

  Goedendag,
  jullie fruitbomen doen het goed in de Bourgogne, echter ik heb in de zomer veel last van vliegen. wespen en ander ongedierte die van het rijpende fruit eten en daardoor gaat rotten. Ik heb lijmband geprobeerd maar dat is niet afdoende voor vliegende insecten. Wat kan ik doen om dit te voorkomen.?
  met vriendelijke groet
  Graag mijn e-mail adres jchvaneck@zonnet.nl wijzigen in mijn huidige g-mail adres
  bedankt

 • Marcel 13 Mar 2015, 10:58u

  Bedankt voor de snelle levering.
  Volgende bestelling komen we weer zelf ophalen.

 • Gert-Jan 26 Jan 2015, 10:01u

  24 januari naar snoeicursus geweest. Hartelijk en gemoedelijk ontvangen op de kwekerij. 's ochtends stukje theorie en achtergronden. Na de lunch lekker snoeien. Lekker zonnetje en mooi sneeuwlandschap. Zeker aanrader.

 • Dirk Emmerich 04 Jan 2015, 13:17u

  Gisteren was ik met mijn buurman bij de snoeicursus wij vonden de cursus heel leerzaam en perfect verzorgd .
  Ik ben weer en stuk wijzer geworden.
  Ook de veredel cursus een aanrader.
  Ik probeer nu zelfs te veredelen mooie hobby.

 • Ton en Katja 28 Dec 2014, 18:06u

  Gister bij de cursus snoeien geweest. Erg gastvrij ontvangen en heel veel weer geleerd. We hebben al een paar keer boompjes en struiken opgehaald bij fruittuin en ieder keer weer hartelijk ontvangen en boordevol nieuwe info en lekkere mooie en super gezonde boompjes en struiken weer weggegaan. De kwaliteit van de boompjes en struiken is top. We willen een zo permacultuur mogelijke tuin maken en de diversiteit in soorten die hier gebruikt worden zijn top en passend bij wat een particulier in de tuin hoort te hebben. Ik kan iedereen aan raden hier te bestellen en zijn vragen te stellen.

 • Jet en Jeroen Marsman 27 Dec 2014, 17:15u

  Wij hebben vandaag een snoeicursus gehad. Dit is een aanrader! Veel geleerd en heel anders naar onze fruitbomen gaan kijken. Echt leerzaam!!

 • Edwin http://fruitbomen 29 Oct 2014, 16:30u

  Tot nu toe heb ik 2 bestellingen gedaan bij jullie fruittuin.com en de klantvriendelijkheid was erg goed en de tijd was er om uitleg te geven hoe het er aan toe gaat. De kwaliteit is boven verwachting en veel beter als die je vaak bij de tuincentra ziet. mijn eerste bestelling was eind Augustus en enkele fruitbomen lopen nu al uit (eind oktober) Ik zal dan ook zeker nog meer bij jullie bestellen en kan het iedereen aanbevelen om bij deze firma fruittuin.com uw gezondheid te kopen

 • Erwin 27 Sep 2014, 12:08u

  Na eerst uitvoerig advies van een meneer aan de telefoon en later nog van een mevrouw per mail hebben wij gisteren onze diverse fruitbomen, fruitstruiken en bessenstruiken gehad. Wat meteen opviel was hoe professioneel alles verpakt was. Het was allemaal zo goed verpakt dat we wel even bezig waren om alles uit te pakken. Toen dat eenmaal gebeurd was zagen wij meteen het verschil met de treurige kwaliteit die wij normaalgesproken bij de grote winkelbedrijven zien staan. Ook verbaasde wij ons hoe groot alles al was. De bomen waren al keurig teruggesnoeid en de rest zag er erg goed uit. Omdat wij al geen verzendkosten hoefde te betalen hadden wij niet verwacht ook nog eens het kadootje te krijgen dus bij deze hartelijk bedankt voor de mooie honingbesstruik. Wij zijn gisterenavond meteen alles in de grond gaan zetten. Nogmaals dank voor de goede service.

 • Marlena 13 Aug 2014, 12:54u

  Vandaag zijn de vier fruitbomen bezorgd, wat zijn ze al mooi. We gaan ze langs onze oprit plaatsen, zal vast mooi staan. Hartelijk dank voor de honingbes, een dankbare attentie.

 • ankie degenkamp 09 Aug 2014, 09:22u

  De bestelling gisteren ontvangen zeer verrast over de mooie grote bomen en struiken, de verpakking was excellent en bedankt voor de honingbes, we bestellen zeker nog meer bij jullie, groet ankie en jos.

 • ruud http://www.labalade.nl 19 May 2014, 12:25u

  Bij jullie een mispel en een kweepeer besteld en meegenomen naar onze camping in Frankrijk.Zeer mooie bomen geworden bordevol schitterende bloesem dus ook veel fruit.Zeer tevreden dus en gaan meer bestellen!

 • J.Bösel 14 May 2014, 11:56u

  De kwaliteit van de bomen en stuiken is super.
  Ik heb hier nu voor de tweede maal een bestelling gedaan en
  ervaren dat de kwaliteit van de bomen en stuiken super is.

 • Stijn 10 May 2014, 19:40u

  Bedankt voor de info tijdens de tuindagen in Beervelde.
  Ik kom zeker eens naar de kwekerij.
  Groeten