• Magdalena Grigorova 29 May 2022, 12:55u

  Beste kwekers van Fruittuin,
  De bomen, struiken en de aardbeiplanten die ik onlangs heb besteld doen het uitstekend in de moestuin. Zelfs hangen er de eerste aardbeien en bessen aan de planten. Zo snel heb ik het niet verwacht. Hartelijk dank!

 • Hans Schrader 19 Feb 2022, 20:14u

  Beste Aatree,
  Gisteren kreeg mijn onderstammen, enthout binnen.
  Zeer goed plant materiaal, keurig verpakt met de plant etiketten.
  Vandaag heb ik 3 mensen kunnen leren hoe te enten,
  Hoe je mag afbinden met meditape.
  2 cursisten konden van een oude hoogstam kersenboom
  (die hun opa had geplant )
  nieuwe boompjes enten op onderstammen van Aatree.
  Alle geënte fruitboompjes staan nu in een koude kas.
  Aatree bedankt voor goed advies en goede service.
  Men maakt de beloften waar.
  Groet Hans Schrader

 • Johan 19 Dec 2021, 12:49u

  Zoals gewoonlijk alles zeer mooi verpakt , zeer mooie kwaliteit, fruitbomen wat kort teruggesnoeid,maar ze moeten in de doos kunnen.
  En echte aanrader voor elke fruit liefhebber

 • Willemina 02 Dec 2021, 08:22u

  Opnieuw prima kwaliteit plantgoed goed verpakt ontvangen. Groot plezier om het te zien groeien. Telkens weer boven verwachting.

 • Henk 29 Nov 2021, 00:18u

  jammer dat de foto's niet uitgezoomd kunne worden

 • Dennis 05 Nov 2021, 22:25u

  Maandag een bestelling gemaakt over 60 boompjes en struiken voor ons klooster in Duitsland. Donderdag en vrijdag al aan het planten. Boven verwachting. Spannend hoe het zich zal ontwikkelen.

 • Janet Hof 12 Sep 2021, 19:47u

  We zijn op 11 september 2021 aan het eind van de zaterdagmiddag langsgegaan voor een flink aantal bramen, moerbei en frambozenstruiken. Wat een mooi bedrijf op een heel bijzondere locatie! We werden vriendelijk geholpen en hebben goed kunnen zien hoe hier gekweekt wordt. Dit past helemaal bij onze manier van tuinieren. Een dag later de frambozen, bramen en moerbei eigeplant. De planten zijn allemaal voorzien van een goede kluit en volgens het bijgeleverde plant advies de grond ingegaan. Ik hoop volgend jaar gedurende zomer te gaan genieten van al dat lekkers, kan niet wachten!!

 • Muriel 07 May 2021, 16:57u

  Zojuist 5 duindoorns ontvangen, 4 vrouwen 1 man. Ze waren ontzettend praktisch en goed ingepakt. De planten zagen er goed en gezond uit. Meteen geplant, nu afwachten. De service was echt geweldig. Snel bezorgd. Dank voor alles. In de toekomst hopelijk gauw weer. Nu eerst van de duindoorns genieten.

 • Jan van Boggelen 13 Apr 2021, 22:26u

  Inmiddels kreeg ik 2 bestellingen thuis. Zeer goed verpakt en prachtig plantmateriaal. Een mooie start van het tuinseizoen. Hartelijk dank en... Succes dit jaar met het bedrijf

 • Stefan blaha 08 Feb 2021, 13:53u

  Bedankt,ze staan al in de grond,prima verpakt
  Groet Stefan Blaha

 • Otto 02 Feb 2021, 13:26u

  al een paar keer fruitbomen, onderstammen en bessen besteld. Telkens zeer goed verpakt en super gezond plantgoed geleverd! turn een bosje om tot voedselbosje en ook grote boomgaard met moestuin en aarbeien hier. jaren geleden al een keer onderstammen gekocht nu weer. van de eerste pluk ik de vruchten al lang....

 • kevin deckers 11 Dec 2020, 17:33u

  25 blauwe bes planten en 15 honingbesplanten besteld op maandag. En de vrijdag al ontvangen heel goed verpakt. Heel mooie kwaliteit voor de prijs. Goed gewortelde planten. Eerste keer dat ik online planten bestelde en ben heel tevreden. Een aanrader.

 • Johanna 31 Oct 2020, 20:03u

  Opnieuw goeddoorworteld kleinfruit ontvangen. Formaat royaal voor de prijs. Heel tevreden!

 • g Geerlig 21 Oct 2020, 12:58u

  MR,
  Onze Perenboom is 20-10-2020 goed aangekomen Mooie boom en we hebben hem met liefde geplant beankt gr, G Geerlig

 • Nico Meyer 12 Aug 2020, 14:45u

  Zeer goede en snelle verzending, , keurig verpakt! Mooie grote struiken en aardbei stekjes met super wortels .Dank voor alles.

 • De vorige week iets besteld per telefoon waarop ik geen reactie kreeg.
  Achteraf mijn eigen schuld omdat er een website achter zit met meerdere mogelijkheden.
  Dus de verzonden/ beantwoorde email bracht verheldering.
  Het verbaasde mij dat er zoveel soorten onderling zijn.
  En er is een ruime keuze voorhanden.
  Dus Dinsdagmorgen besteld, en Woensdagavond al thuis staan van de bestelling.
  Dat is ut wark, zoas wiej dat gewend bunt an dizze kante van ut land.
  Ik hoppe dat de bemesting tips anslaot.
  Noo nog ne boer vinden den pot-stalmest hef, dan köw dur genog onderpakken.
  Zonder dat ut tevölle is.
  Bedankt veur de service mensen !!

 • Steve O 29 Jul 2020, 17:09u

  Great service and quality plants. Quick delivery to the UK

 • Nancy 24 May 2020, 15:14u

  Wat een Geweldige service om kostenloos vervangende struikjes te ontvangen als plantgoed onverhoopt niet aanslaat. Prima kwaliteit, prettige communicatie, schappelijke prijzen en - indien gewenst- zinvolle informatie van een vakkenner.
  Van harte aanbevolen om bij fruittuin uw bestelling fruitboompjes/kleinfruit te plaatsen.
  Ben heel tevreden!

 • ben winterink 16 Apr 2020, 13:42u

  Gisteren onze partij frambozen ontvangen. Gedeeltelijk in containers en een gedeelte wortelstekken. Bij deze wil ik een compliment maken over de kwaliteit van het gestuurde materiaal en de manier hoe het verpakt was. Dit bedrijf is een aanrader en we zijn zeker van plan als de coronatijd weer achter ons ligt, een kijkje bij dit bedrijf te maken. En te kopen natuurlijk;))

 • Johan Gruppen 09 Apr 2020, 17:08u

  Beste....,

  Ik wil dolgraag een aantal goede aardbeiplanten kopen maar heb maar plaats voor 3 hangpotten. Kan de bestelhoeveelheid kleiner? Ik woon in Boekelo dus kan natuurlijk afhalen,


  Vriendelijke groet, Johan Gruppen

 • Mirjam 28 Mar 2020, 18:10u

  Als mijn opa het over aardbeien heeft, dan heeft hij een favoriet ras, maar ik ben dit ras helaas nergens tegengekomen. Het heet Charlois'roem, of Roem van Charlois (een van de twee) en werd vooral in de omgeving van Rotterdam geteeld. Is dit ras bij jullie bekend? Het lijkt me mooi om mijn opa deze aardbeien aan te kunnen bieden.

 • clemmy peeters 26 Feb 2020, 12:32u

  Snelle levering van prima producten. Ik mis alleen de factuur. Ook bij navraag via mail geen reactie hierover ontvangen.

 • William 24 Jan 2020, 12:21u

  Mooie webwinkel/site, alles voor de fruithobbyist op 1plek. Ik ga de perzik variëteit Amsden en de peer Tongeren (voor mij een totaal onbekend ras) eens proberen, hopelijk gaat dit lukken. Alvast bedankt.

 • Anita 28 Dec 2019, 18:15u

  Uitstekende kwaliteit fruitbomen en bessenstruiken en een hele goede service toen een van de bomen niet aansloeg. De bijzonder informatieve website maakt de keuze gemakkelijker, ook van de benodigde kruisbestuivers. Leuk dat jullie nu ook wilde fruitbomen en -struiken aanbieden en oude en zeldzame rassen. Ik ben op zoek naar peer Urbaniste, appel Zijden hempje en moerbei Black persian (of een andere goed smakende varieteit) Komen die ook in het assortiment?

 • Dennis Bogert 02 Dec 2019, 19:03u

  Al meerdere keren bomen en fruithagen besteld. Dit gaat iedere keer weer heel goed. Bomen die ik drie jaar geleden besteld en geplant heb doen het uitstekend.

 • Johanna 27 Nov 2019, 14:38u

  Vandaag weer een snelle levering ontvangen van prachtkwaliteit kleinfruit. Eerdere jaren laagstamfruit ontvangen en deze zijn geweldig aangeslagen. Ben heel tevreden, dankjulliewel.

 • THM 08 Sep 2019, 09:25u

  Voor het eerst een bestelling geplaatst, prima afgehandeld en een mooie appelboom ontvangen. Top !!

 • theo davina 02 Sep 2019, 15:41u

  we willen in het najaar een fruithaag aan legen hoeveel ruimte heb ik nodig heb een stuk van bij meter en wat voor fruitbomen kunnen dan in
  gr theo

 • theo davina 02 Sep 2019, 15:34u

  ik heb roest op de perenbomen zitten hoe kom ik hier van af en hoe komt dat

 • A heijboer 26 May 2019, 17:51u

  In oktober fruitbomen besteld en geplant echter 3 bomen deden het niet. Dit gemeld en fotos gestuurd dezelfde dag nog reactie van jullie ontvangen en tot mijn grote verbazing kwamen er 2 dagen later via de post 3 nieuwe bomen in topkwaliteit aan zonder bijkomende kosten o.i.d ik schrijf nooit een recensie maar na zo een goede service vond ik dat ik dat niet kon maken om jullie hiervoor te bedanken gelukkige ze zijn er nog goede bedrijven met goede klantenservice het heet FRUITTUIN.COM